PRIVACY EN ALGEMENE VOORWAARDEN

 

 

Privacy beleid van Yippie Yippie

Ik ben er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Zo snap je precies hoe ik werk.

Dit privacy beleid is van toepassing op de producten en diensten van Yippie Yippie. Je dient je ervan bewust te zijn dat Yippie Yippie niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Yippie Yippie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Yippie Yippie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je eventueel aan haar verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens/Algemene verordening gegevensbescherming wordt behandeld. Je hebt het recht te verzoeken inzage te verlenen in jouw persoonsgegevens, deze te verbeteren, aan te vullen, af te schermen, te verwijderen of over te dragen aan een andere partij. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Dit kun je doen door een email te zenden aan yippie_yippie@kpnmail.nl.

Mocht je niet tevreden zijn over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Yippie Yippie draagt er zorg voor dat persoonsgegevens voldoende worden beveiligd. Om verlies en onrechtmatige verwerkingen te voorkomen worden passende technische en organisatorische maatregelen genomen. Deze zijn afgestemd op het risico van de verwerking. Mocht je vragen hebben over de beveiliging van jouw persoonsgegevens neem dan contact met mij op via yippie_yippie@kpnmail.nl.

Bij het bezoeken van de website wordt het gebruikte IP adres, het besturingssysteem en gebruikte internetbrowser verstrekt. Daarnaast worden persoonsgegevens verwerkt die je actief aan Yippie Yippie verstrekt.

Mijn gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van mijn diensten:
Wanneer je een product bij mij besteld vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken (NAWT gegevens). Deze gegevens worden gebruikt om je bestelling zo snel mogelijk uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Yippie Yippie of die van een derde partij.

Ook zullen de gegevens worden gebruikt om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het gaat dan om service, herroeping, garantie en de afwikkeling van een klacht.

Je dient je er bewust van te zijn dat zonder contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, email en betaalgegevens ik niet met jou in contact kan treden en de bestelling kan voltooien.

Communicatie:
Wanneer je email of andere berichten naar mij stuurt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Yippie Yippie of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Cookies:
Ik verzamel gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Yippie Yippie of die van een derde partij. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden:
Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb verkregen.

Yippie Yippie verkoopt jouw gegevens niet


Jouw persoonsgegevens worden door meerdere partijen ontvangen. Tussen Yippie Yippie en deze partijen wordt een overeenkomst gesloten om afspraken te maken hoe om te gaan met jouw persoonsgegevens. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd en er zal door Yippie Yippie worden toegezien op de naleving daarvan. Ik verkoop jouw gegevens niet. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Mijn werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Yippie Yippie werkt met de volgende partijen samen:

Shops United – indien je een bestelling hebt geplaatst dan zal deze door hen worden bezorgd.
Wix – de hosting van de webshop ligt bij Wix.
Facebook/Instagram/Youtube – ik heb een Facebook/Instagram/Youtube Pixel geïnstalleerd op de website.

 

Tevens zal ik klantgegevens gebruiken en verstrekken als de overheid aan Yippie Yippie een verzoek doet voor een fraude onderzoek. Ook als er een andere wettelijke verplichting tot verstrekken of juist tot het bewaren van persoonsgegevens zal ik hieraan meewerken.

Bewaren persoonsgegevens:
Het uitgangspunt is dat Yippie Yippie jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaart. Echter ben ik vanuit wetgeving verplicht om bepaalde (persoons)gegevens te bewaren. Zo bestaat er een bewaartermijn van 7 jaar op basisgegevens van Yippie Yippie, zoals een grootboek, de debiteuren- en crediteurenadministratie, verkoopadministratie en emails die betrekking hebben op onze bedrijfsvoering.

Vragen en feedback:
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kunt je contact met ons opnemen:

Yippie Yippie

Rode Zee 62

1503 TS  Zaandam

PRIVACY

Algemene voorwaarden

GARANTIE BINNEN 3 MAANDEN
Yippie Yippie geeft op alle producten een garantie van 3 maanden. Vertoont je product binnen 3 maanden een gebrek door een tekortkoming van Yippie Yippie? Dan repareer ik dit gratis, op vertoon van betaling. Op verkleuringen door regen/zon kan ik geen garantie geven.

BESCHADIGING NA 3 MAANDEN
Heeft jouw product na 3 maanden een beschadiging of ander gebrek opgelopen? Dan kan ik dit voor je repareren. Hiervoor brengt Yippie Yippie wel enige kosten in rekening. Neem daarvoor contact op via e-mail: yippie_yippie@kpnmail.nl.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
Heb je een tas, notebook of ander product aangeschaft? Dan kun je ervan uitgaan dat jouw tas/notebook/product van goede kwaliteit is. Yippie Yippie kiest haar leerleveranciers en materialen met de grootste zorg uit.


Leer is een echt natuurproduct, een levend materiaal. Daarbij horen zichtbare nerven, poriën, littekens en lichte kleur- en sterkteverschillen in de huid. Deze eigenschappen typeren de echtheid van het product. Dit zijn geen materiaalfouten en daardoor ook geen aanleidingen voor kortingen of geldteruggave.

TIPS VOOR ONDERHOUD
Wil jij jouw Yippie Yippie mooi houden? Volg dan deze aanwijzingen op:

• Bewaar het product nooit in plastic en sla het evenmin op voor langere tijd.
• Het product kan verkleuren door direct zonlicht of zeer zware regen.
• Is het product nat geworden? Droog dit dan bij kamertemperatuur; niet in de zon en niet bij kachel of verwarming.
• Is je product nat geworden en heb je de opgedroogde regendruppels verwijderd? Spuit het product dan opnieuw in. Gebruik hiervoor een waterafstotende kleurloze lederspray, zoals Tana/3M.
• Behandel vlekken nooit met bijtende oplosmiddelen, zoals benzine of aceton.

 

Betaalmethodes

 

Betaalmethodes

Bij Yippie Yippie kun je betalen met de volgende betaalmethodes:

  • iDeal

  • Creditcard

  • Paypal

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank met een Nederlands rekeningnummer.

Creditcard

Je kunt bij mij betalen met een creditcard.

Paypal

Met PayPal kun je geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met je creditcard en bankrekening.